Logistică

Logistică Feroviară

Logistică Feroviară a fost înființată în 2015, cu scopul de a efectua manevre feroviare în condiții sigure de transport pe calea

Logistică Feroviară își desfășoară activitatea în conformitate cu standardele de mediu, având ca obiectiv menținerea calității parametrilor impuși. Amprenta ecologică a companiei este redusă, iar emisiile se încadrează în Programul de Conformitate al reglementărilor de mediu.

În prezent, compania manevrează peste 120.000 de vagoane anual. Personalul companiei este format din specialiști tehnici în transporturi, logistică, consultanți în mărfuri periculoase, responsabili de siguranța circulației etc., atestați de Autoritatea Feroviară Română AFER.

Datorită reglementărilor feroviare în vigoare, Logistică Feroviară poate asigura întreținerea și repararea liniei feroviare industriale, precum și a vagoanelor și locomotivelor.

Rolling Stock Company

Fondată în anul 2007, Rolling Stock Company, membră al GRAMPET Group, este specializată în închirierea de vagoane și locomotive în România și în Europa Centrală și de Sud-Est.

Datorită calității serviciilor sale, Rolling Stock Company și-a consolidat poziția pe piața închirierii de material rulant în Europa Centrală și de Sud-Est și și-a extins colaborarea cu companii feroviare, companii de expediție și operatori autorizați de transport feroviar de marfă.

Rolling Stock Company se angajează să îmbunătățească în mod continuu calitatea serviciilor sale și să respecte condițiile de mediu și de sănătate, dar și de siguranță operațională (SSO).

Eurorail Logistics Germany

EURORAIL Logistics a fost înființată în 2010 în Frankfurt am Main, combinând avantajele traficului feroviar și rutier, concepte de trenuri bloc, transport combinat și sisteme personalizate de transport ecologic în Europa și țările din Comunitatea Statelor Independente.

Eurorail Company Moldova

Eurorail Company Moldova, înființată în anul 2010, reprezintă cea mai mare companie de expediții privată din Republica Moldova și are o flotă mare de material rulant.

Pe lângă Republica Moldova, aceasta este reprezentantă și în Bulgaria, Ungaria, Serbia și Muntenegru, unde oferă servicii de organizare a transporturilor feroviare.

Eurorail Ukraine

Eurorail Ukraine este o casă de expediție, cu sediul în Ucraina, și are ca scop principal satisfacerea cerințelor de transport ale clienților din spațiul CSI.

GFR Logistic Brazi

GFR Logistic Brazi, construit pe platforma industrială a oraşului Ploieşti, în limitele Parcului industrial Brazi, este un centru industrial pentru service-ul și curățarea vagoanelor cisternă folosite în transportul şi alimentarea cu produse petroliere şi pulverulente.

Grampet Logistics

GRAMPET Logistics este un furnizor de soluții de transport în Europa și în Asia, care integrează diferite moduri de transport și servicii auxiliare în lanțul logistic, fiind un partener de încredere. Compania operează pe principiul de a fi unicul punct de contact, și oferă servicii personalizate care se adaptează perfect cerințelor clienților.

GRAMPET Logistics asigură o abordare optimizată și adaptabilă pentru a satisface nevoile clienților.

Grampet Intermodal

Activitatea principală a Grampet Intermodal constă în încărcarea și descărcarea și încărcarea mărfurilor transportate în autovehicule și vagoane, servicii de gestionare a mărfurilor, transbordarea mărfurilor și transferul de produse petroliere între vagoanele feroviare în stațiile de frontieră ale României cu statele foste CSI.

GP Intermodal furnizează servicii extinse de manipulare și depozitare a mărfurilor pe platforme logistice sau în depozite, inclusiv activități intermediare legate de serviciile de