Locomotive și Vagoane

Electroputere VFU Pașcani

Electroputere VFU Pașcani, înființat în 1869 sub denumirea Atelierele CFR Pașcani, este cel mai mare complex industrial din industria feroviară din România și aparține GRAMPET Group din 2004.

Compania a dezvoltat și implementat, atât pe piața internă, cât și pe piața internațională, un proces unic de modernizare, R&R - Redesigned and Rebuilt, adresat vehiculelor feroviare uzate. Rezultatul procesului garantează performanțe similare celor noi, la costuri semnificativ mai mici.

Suplimentar, compania oferă clienților un pachet integrat de servicii: consultanță, know- how, proiectare, fabricație, testare, punere în funcțiune, pregătirea personalului, garanție și post-garanție, servicii complexe și proiecte cheie în mână.

REVA S.A. Simeria

Fondată în 1869, Reva este situată în Simeria, un oraș în partea de vest a României, cunoscut ca un important punct de intersecție feroviară. A intrat în portofoliul GRAMPET Group în 2001, în urma unei licitații publice.

Compania dispune de unități și ateliere specifice, precum unități de asamblare, stații de împrospătare a nisipului, stații de vopsire și uscare, ateliere de forjare și îndoire, prelucrare mecanică, depozite de scule, laborator de testare chimică, laborator metrologic, laborator de testare nedistructivă, precum și un laborator de testare a performanțelor tehnologice.

RELOC S.A. Craiova

RELOC a fost înființată în 1968, fiind încă de la acel moment cea mai importantă companie din Europa de Sud-Est în sectorul de proiectare, fabricare, reparații și modernizare a materialului rulant și fiind unul dintre principalii furnizori de vehicule feroviare și piese de schimb.

Capacitățile tehnologice existente sunt dezvoltate și controlate constant, asigurând astfel RELOC un nivel tehnologic care poate satisface cerințele pieței.

Grampet Debreceni Vagongyar KFT.

GRAMPET Debreceni Vagongyár are o tradiție de peste 120 de ani în domeniul reparației și fabricației de vagoane de marfă. A intrat în portofoliul GRAMPET Group în 2009.

GRAMPET Debreceni Vagongyár este liderul de piață pe plan intern în ceea ce privește reparația vagoanelor pentru transportul de gaze și este una dintre cele mai importante fabrici din Europa în ceea ce privește reparația vagoanelor de marfă și cisterne.

GRAMPET Debreceni Vagongyár efectuează revizii, reparații și modernizări pentru peste 2.400 de vagoane de marfă și cisterne în fiecare an.